top of page
pattern_tile_noLogo_01 (2).png
IMG_5998_edited.jpg

Fra Christianiacykel til Jægersborggade

UGood har fokus på ugandisk street food

Founder og chefkok Sylvester startede UGood i 2015 fra en Christianiacykel på Refshaleøen og har siden vundet flere street food priser for sit originale koncept. 

Sylvester er født i Uganda og vokset op på Falster. Det kan man smage i hans mad, der er præget af friske ugandiske specialiteter og økologisk kylling fra Dalbakkegård på Lolland. 

Du kan få afrikansk mad fyldt med farver og velsmag hos UGood. Maden er lavet af friske råvarer fra både Danmark og Uganda. 

Uganda, Falster og urban street food

Rolex er en ugandisk street food delikatesse, som stifter og chefkok for UGood, Sylvester Bbaale har taget med sig til Danmark, fra en af hans mange ture til Uganda.

I hele Uganda kan man finde Rolex-stande, der sælger Rolex på den samme måde. Sylvester, der elsker den helt klassiske Rolex har, som den eneste i Danmark og Europa, taget Rolexen til sig og gjort den til sin helt egen. 

Med en kombination af sin Mormors opskrifter og egen udvikling, har han taget den østafrikanske street food til sig, gjort den personlig, vedkommende og, ikke mindst, til et lækkert syn fyldt med farver, friske grøntsager og økologisk kylling fra Lolland. 

bottom of page